Isikan Email Anda dibawah Untuk Update Terkini artismalaysiaku.blogspot.com :

16 Julai, 2009

artismalaysiaku sudah bertukar

Saya ingin umumkan kepada semua peminat blog artismalaysiaku yang blog ini telah berpindah alamat ke sebuah laman interaktif yang lebih canggih dan di situ kita semua boleh berkongsi apa sahaja berita terkini tentang artis yang ada kat malaysia ini.

SILA KLIK LINK INI UNTUK KE LAMAN artismalaysiaku.ning.com YANG BARU DILANCARKAN


3 ulasan:

admin facemien.com berkata...

walau terlambat saya mengucapkan selamat tahun baru 2010

LoVeHoLiC berkata...

http://bukancetakrompak.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Artis Malaysia ni berlagak je lebih macam hebat sangat tapi bukan boleh pergi mana pun buat show pun dalam Malaysia je tak boleh pegi langsung ke peringkat antarabangsa.Dah tahun 2011 dah ni masih tak berjaya lagi ke tahap antarabangsa nak tunggu sampai bila baru boleh layak.Yang diorang boleh buat tiru pakaian dan perangai artis barat,boleh dikatakan artis Malaysia no cuma buat untung untuk diri diorang dan syarikat rakaman je tapi tiada langsung untuk keuntungan negara.
Faham faham ja dah le..

Nilai Blog artismalaysiaku.blogspot.com

My blog is worth $2,822.70. How much is your blog worth?